lördag, oktober 31, 2009

En djävul på toan

"Bus eller godis?". Tre täta plingningar på dörren i kväll har gjort att ingen i huset missat vad det är för helg. Vi är inga anhängare av halloweenfirande men såklart har vi laddat ordentligt med godis för vem vågar chansa på bus egentligen?!

Filip öppnade vid första plinget och snubblade med stora ögon baklänges från två små häxor och en lieman som häxorna ganska snart avslöjade hette Adam. Adam själv började prata med vanlig röst på tydlig småländska när det visade sig vara hans favoritgodis vi bjöd på.

Sista sällskapet bestod av inte mindre än sex personer som ivrigt babblade och bubblade mer och mer i takt med att godispåsarna fylldes på. Gasten längst bak, äldst i gänget, skötte snacket tills den söta lilla häxan avslöjade att det minsann var hon som sålt jultidningar hos oss för ett tag sedan och att hon till slut sålt så mycket att hon fick en sodastreamer i premie!

Men sötpris tog nog ändå den lilla röda djävulen som plötsligt blev bajsnödig och bad att få låna vår toa. Den ni. En djävul på toan som dessutom glömde spola ordentligt efter sig ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart!

Sandra sa...

hahaha, så roligt! tur att han var hos en barnfamilj då, någon annan hade ju kunnat få panik ;-) . kram!

Isabelle sa...

hahaha, det hade varit en syn *fniss*

Anonym sa...

Hahaha, riktigt roligt!