söndag, oktober 28, 2012

Bästisar på bio

Vissa dagar är lite extra bra. I går var en sådan. För somliga :) Erik har jobbat hela helgen lång, dock hemifrån, så på förmiddagen styrde vi kosan mot stan där vi lämnade killarna hos mormor och morfar. Vilma och jag körde vidare mot en sedan länge inplanerad tjejträff på stan med Vilmas bästis Olivia och finaste mamma Camilla!

Välkommen att följa med på en snabbresumé med suddiga men härliga mobilbilder:


Lunch på Jensen´s med målande tjejer, hickande mamma Anna och en mycket märklig utsikt över vad som måste varit delar av en rollspelsträff med den ena annorlunda kreationen efter den andra vandrandes förbi utanför fönstret, inledde innan vi fortsatte mot huvudmålet - nya Tingelingfilmen på bio. I 3D. My gosh!

Förväntan var enorm hos oss alla (då Tingeling är en av mina filmfavoriter i barnvärlden!) och jag tror ingen av oss blev besviken. Tvärtom! En helt fantastisk film som drog med små som stora på ett hisnande äventyr i vackra landskap och en fantastiskt fantastieggande värld! Många var nog de älvor som lämnade biosalongen…

Och så var det 3D-premiär för mig vilket den som eventuellt såg mig säkert kunde lista ut då jag i början satt och drog upp och ner glasögonen på både mig och Vilma. Mammor alltså… Som sig bör på bio dippade vi snusklubbor i popcorn på äkta Filip-vis och väl ute förkunnade våra små älvor efter en stunds viskande att de numera var Tingeling (Vilma) och Vinterlilja (Olivia). Sen dansade de arm i arm på gatan och pussades fnissandes innan vi vinkade hejdå.

Bästisar och numera även låtsassystrar. Livet är bra härligt. Älsklingstjejerna

Det blev ingen sen kväll för Vilma sen... Undrar just vad hon så koncentrerat drömmer om...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en härlig dag!

Kram Erica

PS. Vilken fin jacka Vilma har, mina tjejer har likadana :)

Anna sa...

Nämen åhh, har de?! Då vet jag var du har varit och shoppat :)

Så himla mysig är den och vi hoppas på att den är lika bra i kvalitén som hennes tunnare jacka i samma märke.

Kram på dig!

Camilla sa...

Myssnorpor! Vilken härlig dag vi hade!! Och Olivia slocknade tidigt hon med! Tack för ert härliga sällskap! <3